lauantai 25. elokuuta 2007

MM-kilpailujen alkuerien eräjaot

LW2x

Sanna Sten ja Minna Nieminen saavat maanantaina vastaansa täyden erän eli viisi joukkuetta. Vastaan asettuvat ratajärjestyksessä Puola, Japani, Kiina, USA, Espanja ja radalla vetää siis Suomi. Ennakkoon kovin on Kiina ja itse asiassa kakkospaikasta tullee kolmen kauppa. Puola, USA ja Suomi ovat ennakkoon kovimmat. Puola on perinteisesti ollut todella kova alkuerissä, mutta hiipunut kisojen edetessä. Näkisin että Suomella on mahdollisuudet erästä jatkoon, tosin lähdemme kisoihin sillä filosofialla että suoritustaso paranee loppua kohden. Alkuerät ovat aina olleet tahmeat, joten en kyllä huolestu pätkääkään vaikka jatkopaikka ei heti aukeaisikaan. Muissa erissa soutavat Kreikka, Irlanti, Tanska, Kanada, Kuuba ja Uzbekistan. (veikkaus Tanska ja Kanada jatkoon). Kolmannessa erässä ovat Italia, Unkari, Australia, Saksa, Norja ja Iso-Britannia (veikkaus Australia ja Saksa tai Iso-Britannia jatkoon)

LW1x
Ilona saa vastaansa Venäjän, Irlannin, Tanskan, Itävallan ja Sveitsin. Ilona starttaa myös radalta 6. Vain yksi soutaja menee suoraan jatkoon joten kyyti on aika kovaa.

LM1x

Matti Jääskeläinen soutaa alkuerissä joissa 25 soutajasta pudotetaan yhtä joten siinä mielessä jatkopaikka tuskin on ongelma. Jääskeläinen saa vastaansa Uzbekistanin, Uuden-Seelannin ja Israeilin. Jääskeläinen oli sijoitettujen joukossa eli hänet oli rankattu sijalle 10. (Uuden -Seelannin olessa ykkönen)

Ei kommentteja: