maanantai 4. elokuuta 2008

Hommat tehty

Viimeistelyharjoitus meni nin kuin ennenkin joten sopeutuminen alkaa olla hyvässä mallissa. Keskivauhdit syketreenissä pyörivät 1:40-1:44 välillä. Pätkien pituudet olivat 600-200m. Olemme edenneet matkallamme vaiheeseen jossa Seppo Räty lähtisi kalaan. Meillä tämä vaihe merkitsee kevyitä harjoituksia, mutta harjoituksia kuitenkin. Keskiviikko-aamuna bussi suuntaa kohti Osakaa ja sieltä on sitten 3h China Airin lento Pekingiin. Keskiviikkona tuskin radalle ehdimme, mutta ehkä saamme jo silloin veneet kasaan. Torstaina osallistumme Suomen joukkueen ennakkoinfoon ja sen jälkeen keskitymme kisoihin. Avajaiset jäävät valitettavasti meiltä väliin koska siellä oletettavasti homma venyy niin myöhään että on parempi keskittyä kisoihin kämpillä. Avajaiset alkavat 8.8.klo 8:08. Numero kahdeksan on yllättäen Kiinalaisten onnennumero, monet hääparit ovat valinneet saman päivän hääpäiväkseen.


Pekingissä ilman laatu vaihtelee, televisiointitapa hämmästyttää


Toissapäivänä souturadalla oli kuulemma hyvä ilma mutta eilen saastepilvi oli soutajien kiusana. Vaikuttaa siltä että tämä ratkaisu tulla Japaniin viimeistelemään kuntoa oli oikea. Tarinat kertovat että televisiointia aiotaan suorittaa kilpailuissa matalalla lentävästä helikopterista. Tuomitsen homman kyllä aika jyrkästi. Meteli on suuri ja myös helikopterin aiheuttamat ilmavirrat voivat vaikuttaa soutajien suoritukseen. Soutajille on tärkeää kuulla veneen liike, komennot veneessä ja joskus valmentajan ohjeistakin saattaa olla hyötyä. Toivon että Fisa panee stopin moiselle hankkeelle heti alkuunsa, olisi sääli jos kisat jouduttaisiin vetämään kamalassa metelissä jossa urheilijat eivät välttämättä kuulisi edes yleisön kannustusta. Urheilijoille nämäkin kisat järjestetään, ainakin niin toivon.

Kylmäliiveistä tuli jonkin verran palautetta joten julkaisen kuvan liiveistä. Kuvassa Sanna soutaa liivit päällä päivän treenin jäähdytelyssä.

Ei kommentteja: