perjantai 3. elokuuta 2012

Day 7 - Blown away, again

Tää homma on sitten tässä. On varmaan helppo ajatella että joku meni totaalisesti vikaan harjoittelussa kun pari ekaa vetoa kulki loistavasti ja sitten tyssäsi.

Tim veneineen painaa n. 100kg ja seuraavaksi kevein vastustaja n. 108kg, raskaimmat n. 120kg. Hommasta pääsee aika hyvin jyvälle jos kokeilee kumpi lentää viiden sekuntimetrin vastatuuleen kauemmas, pingispallo vai squashpallo. Ja sitten sama myötätuuleen. Eihän Timin painoero vastustajiinsa ole prosenteissa lähelläkään sitä eroa joka pingis ja squashpalloilla on, mutta asia sinänsä on sama. Erokin on aika suuri, 8-20%. Olisi mukava jos joku matemaatikko osaisi tuosta laskea kitkan huomioon ottaen sen mikä on teoreettinen totuus. Mulle homma ainakin valkeni.

No, hommaan lähtiessä tiesin että tämä riski tässä on. Olympiaennätys jäi Timille ja sitä voi siinä vaiheessa ehkä jo hymyillen katsoa kun Rion kisoja vedetään niin ainakin ensimmäisissä alkuerissä näkyy ruudussa olympiaennätys, ja toivottavasti sen tekijäkin. Edellinen ennätys kesti vuodesta 1996 saakka, joten voihan se näkyä kuvissa pitkäänkin.

Edessä on kotimatka sunnuntai-aamuna. Sitä odotellessa, end of transmission.

PS. Tänään oli sitten tarjolla koko show, vaihdettiin radat ja niin pois päin...on vaan nieltävä ja hyväksyttävä että tämä on ulkolaji ja siinä kilpaillaan monenlaisissa olosuhteissa. Kysymykseen että tuntuuko nyt mukavalle, voin vastata ihan suoraan että ei tunnu. Tyhjä olo, tuntuu että olisi epäonnistunut, vaikka tietää että ei olekkaan.

Ei kommentteja: