sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Loma!

Suomi näytti kauniit kasvonsa

Luzernin kisojen jälkeeen minulle tarjoutui tilaisuus vierailla Suomessa viikon ajan. Ilmat olivat suotuisat ja ystäviä oli mukava tavata reilun puolen vuoden jälkeen. Yritimme viettää lomani perheen ja ystävien kanssa, aika kului kuin siivillä. Pääsimme kuitenkin nauttimaan saunasta ja pulahduksista Vuokseen. Vierailimme useaan otteeseen Buttenhofin hyvän ruoan parissa, Imatran satamassa toimintansa aloittaneen Imatra Cafe:n blineillä ja tietysti Vuoksella soutamassa. Eilisiltana kävimme vielä Päivin kanssa iltasoudulla kymmenen jälkeen. Tyyni sää ja upeat maisemat kruunasivat loman.Kieltämättä upean viikon jälkeen on "rankkaa" palata töihin. Parempi kuitenkin lomailla edes viikko kuin ei sitäkään.

Suomessa lomaillessa tuli kiinnitettyä huomiota myös hintoihin. Suomi ei ole Tsekeille halpa maa!
Lomailu ja viihtyminen ravintolaruoan ääressä eivät olisi pidempään voineet kestääkään, siksi arvokasta touhua ne ovat.

Huomio kiinnittyi myös Suomen raikkaaseen kesäilmaan. Euroopassa ilma vaikuttaa kostealta ja tuntuu jotenkin painavammalta. Auringon lämmittävä vaikutus on myös etelämpänä voimakkaampi. Nautin raikkaasta kesäilmasta täysin siemauksin.

Nyt on aika palata sorvin ääreen. MM-kilpailut alkavat viiden viikon päästä ja EM-kisoihin on aikaa kaksi kuukautta. Nyt alkaa urheilijoiden kunnon viimeistely kauden huipennusta varten.

Ei kommentteja: