lauantai 20. kesäkuuta 2009

B-finaalit soudettu

Münchenin Maailmancup tarjosi hyvän tarkistuksen siihen missä tällä hetkellä mennään. Olen aika tyytyväinen pariaironelosen kehitykseen viikonlopun aikana. B-finaalin voitto ja keräilyssä taistelu finaalipaikasta osoittivat että latu on oikea. Saa nähdä kuinka pitkälle latua riittää tänä kesänä, mutta on syytä muistaa että tavoite on vasta Lontoossa. B-finaalissa voitimme pari Kiinan joukkuetta, joita valmentaa kuuluisa soutuguru Igor Grinko itänaapuristamme.

Sällit vaikuttivat itsekin tyytyväisiltä kisaan, ja kertoivat että soutu oli myös teknisesti parempaa. Tsekeistä sunnuntain finaalissa nähdään M4-,Miesten kevyt nelonen, Miesten yksikössä Synek, naisten yksiköissä sekä Knapkova että Antosova ja tietysti ikisoutaja Vachlav Chalupa perämiehettömässä kaksikossa Jakub Mackovickan kanssa. Tsekin kevyet yksiköt ottivat jo mitalit sekä naisten että miesten luokissa. Suuressa joukkueessa sattuu ja tapahtuu koko ajan, sekä radalla että sen ulkopuolella.

Sunnuntai-aamun palauttavan treenin jälkeen meillä on maanantai lepoa ja tiistaina palamme airon varteen. Tiistaina alkaa myös uuden veneen säätäminen kohti Tsekin mestaruuskisoja heinäkuun 1. viikonloppuna ja Luzernia. Luzernin miehistön valinta on jälleen aika haasteellinen tehtävä, mutta niitä tuntuu riittävän.

Ei kommentteja: