maanantai 13. lokakuuta 2008

Prahaa kohti

Kävimme viikonloppuna Prahassa keskustelemassa valmentajapestistä. Nimiä ei papereissa ole, mutta tarjous on sitä luokkaa että on erittäin vaikea pestistä kieltäytyä. Kunnallisvaalien osalta tämä merkitsee sitä, että minua saa äänestää, mutta en tule olemaan tehtävää hoitamassa. Valitettavasti näin, koska politiikka ja yhteisten asioiden hoitaminen on kiinnostava areena. Olen pahoillani että en pääse tälle areenalle, ainakaan tällä kertaa.

Olemme keskustelleet miesten pariairosoudun päävalmentajuudesta, poislukien Ondrej Synek (Hopeaa Pekingistä). Ryhmässä olisi n. 10 soutajaa ja ryhmä jaettaisi keväällä kahtia U23 ja MM-kilpailuja varten. Ensi kesänä U23 kisat pidetään Tsekissä, joten se lisää homman haastavuutta. Haastetta riittää muutenkin; Tsekin pariaironelonen sijoittui Ateenen Olympiaregatassa toiseksi.

1-2 viikon reissu Prahaan täytyy heittää jo syksyn aikana, mutta Joulun vietämme vielä Imatralla. Pysyväisluontoisempi siirtyminen Prahaan tapahtuu sitten vuoden alusta koko perheen voimalla. Täytyy sanoa että odotan tulevaa mielenkiinnolla.

Täytynee aloittaa myös Tsekin kielen opinnot, valmentajatiimistä vain puolet puhuu englantia, urheilijoiden osalta tilanne on aika lailla sama.

Ei kommentteja: