maanantai 27. lokakuuta 2008

45

Lähtiessäni mukaan kunnallisvaaleihin oli tavoitteenani saada uusia haasteita uudessa ympäristössä. Varsin pian sain tarjouksen Tsekistä johon halusimme koko perheen voimalla tarttua, toisin sanoen Tsekit tarjosivat meille uusia haasteita uudessa ympäristössä.

Vaalikampanjani keskeinen teema olikin sen jälkeen: "Mikäli minut valtuustoon valitaan, varahenkilö hoitaa postini." Kävin siis negatiivista vaalikampanjaa. Sitä taustaa vasten 45 ääntä oli kelpo saavutus. Kiitos niistä äänestäjille, tulos oli varsin sopiva. En joutunut epämiellyttävään tilanteeseen jossa olisin joutunut kieltäytymään valtuusto-, ja valiokuntatyöstä. Ehdin hieman tutustua paikallisen Kokoomuksen ihmisiin ja toimintaan ja täytyy sanoa, että kokemus oli kaiken kaikkiaan positiivinen. Toivotan onnea valtuustoon valituille ja toivon että Imatran kaupunki saa uusien ihmisten myötä pontta hyvään kehitykseen talouden finanssikriisistä huolimatta.

Lähitulevaisuudessa minulla on edessä pihan teko taloomme ja muuton viimeistely, käynti Fisan valmentajakongressissa Pariisissa ja marraskuun lopulla käynti Tsekissä viemässä perheen tavaroita.

Ei kommentteja: