sunnuntai 2. syyskuuta 2007

Thrilleri


Urheilu on parhaimmillaan sitä että saa kaiken annettua. MM-hopeaa käteen loistavan kilpailun jälkeen. Mikä taistelu! Loppukirikin toimi lähes täydellisesti. Australia oli vain piirun verran parempi. Ei voi kuin nostaa hatun korkealle valmennettaviensa edessä. Suomi menestyi loistavasti. Jokainen suomalainen soutaja voi taatusti olla ylpeä siitä millä tavalla Minna ja Sanna taistelivat, - ja nauttivat siitä.

Kiitos kaikille avusta ja kannustuksesta. Puhelimet ovat tekstiviestejä tukossa ja fiilikset hyvät. Kohta lähdetään Päikin kanssa ajelemaan kohti Berliiniä ja sieltä maanantai-illaksi Rostockiin. Kotona ollaan taas keskiviikko iltana. Blogi saattaa vähän hiljentyä, mutta kiitos tukijoille ja lukijoille ja kaikille jotka ovat innostuneita suomalaisesta soudusta. Ollaan innostuneita jatkossakin!

Tarina jatkuu Poznanissa kilmen viikon päästä ja sitten taas syksyn harjoituksissa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipahan huikea taistelu! Suuret onnittelut hopeasta tytöt! 0,23s jätti varmasti vielä sopivasti nälkää tulevaan...

Huikeat kisat kaikilta suomalaisilta, Matilta, Ilonalta, Minnalta & Sannalta ja tietysti Veikolta. Vuosien päämäärätietoinen ja sinnikäs työ palkitaan. Tsemppiä tuleviin kisoihin ja treeneihin!

Hienoa nähdä, että näinkin pienestä soutumaasta seulotaan esiin huippusuorituksia. Menestyksen myötä urheilumediakin on mukavasti löytänyt viimeisen viikon aikana soudun. Toivottavasti tämän myötä myös saadaan lisää nuoria minnoja ja sannoja venevajoille.

Anonyymi kirjoitti...

KIITOS JA KUMARRUS KOKO MAAJOUKKUEELLE: MATTI JA KAPU,ILONA,MINNA,SANNA JA VEIKKO !

Oli mukava elä kanssanne nämä tunnepitoiset hetket näin blogin välityksellä, kiitos siitä.

Tallentakaa nämä onnistumisen hetket sisällenne, jaksatte niiden voimalla nousta myös uusiin huikeisiin suorituksiin! Kaikkea hyvää tuleviin koitoksiin.

Anonyymi kirjoitti...

Upea suoritus ja varsinainen piristysruiske Suomen soudulle. Onnittelut teille kaikille!

t. Panu ja muut Nesteen Soutajat

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea! Huikea oli taistelu. Kiva on aina seurata iloa ja innostusta.

Kiitos myös hienosta blogista, joka todella antoi "ekstraa".

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Tampereen suunnastakin sekä soutajille että valmentajille!
Loistavasti hoidettu kokonaisuus, paitsi soutumenestyksen, myös mediajulkisuuden osalta. Viikon sisällä sähköisessä mediassa enemmän sekunteja kuin kahdessa viime vuodessa yhteensä.
Tämä jos mikä sai meidänkin seuran juniorien silmät loistamaan: ei tarvitse enää kavereille selittää, mitä on soutu.