perjantai 26. syyskuuta 2008

Wind of change

Kun aloitin LW2x valmentajana oli minulla mielessäni kysymys siitä että onko Suomeen mahdollista luoda projekti jossa soutajat menestyisivät vuodesta toiseen? Olen saanut vastauksen kysymykseeni. Vastauksen saaminen on vaatinut paljon, ja on se myös antanut paljon. Viimeiset 5 ja 1/2 vuotta soutuvalmennus on ollut toinen työni, yritykseni ollessa toinen. Yritykseni teki osaltaan projektin mahdolliseksi, maksoihan se infran luomisen lisäksi palkkani vaikka työaikani yrityksessä pieneksi jäikin. Yritykselleni jäi projektista käteen ainakin soudun kasvanut julkisuusarvo ja hyvä imago lajin osaajana.

Koen että minun on aika muuttaa toimintatapoja ja kenties tehdä jotain aivan muuta, olenhan soutanut jo lähes 30 vuotta!
Luopuminen projektista tuli helpoksi kun saimme järjestettyä Ilonalle Soutuliittoon päätoimisen pestin. Nyt Ilonalla on hyvä mahdollisuus näyttää kyntensä valmentajana ja ryhmään pääsee mukaan muutama nuori soutajakin. Päätoimisen valmentajan palkkaaminen on Soutuliitolle pitkä askel eteenpäin. Toivotan sydämellisesti onnea Lontoo 2012 projektille, ja myös alkavalle nuorten huippuprojektille.

Kunnallispolitiikka

Politiikka tuntui kiinnostavalta. Tapaisin uusia ihmisiä ja tutustuisin erilaiseen organisaatioon. Kiinnostuksen seurauksena olen nyt Kokoomuksen kunnallisvaaliehdokas. Politiikka ei olisi niin kuormittavaa etten ehtisi nauttia urheilusta ja uudesta talostamme. Tunsin että nyt olisi hyvä ottaa rennosti ja harrastaa liikuntaa ja kunnallispolitiikkaa. Ehkä voisin samalla harrastaa vähän juniorivalmennustakin Vuoksen Soutajissa. Ehdokkuuteni kunnallisvaaleissa pakottaa minut tässä vaiheessa myös julkistamaan seuraavat rivit.

Soitto Tsekistä

Tämän viikon maanantai mullisti kaiken vielä kerran. Sain soiton Tsekistä ja minulta tiedusteltiin halukkuutta valmentaa Tsekin maajoukkueessa. Olen otettu siitä että työtäni arvostetaan niin paljon että palkkaamistani harkitaan. Palan Tsekin soutukulttuuria ja Prahan fasiliteetit nähneenä pidän tarjousta suurena kunnianosoituksena. Menemme vaimoni Päivin kanssa neuvottelemaan 4 vuoden pestistä 11.-12.10. Olen kiinnostunut, mutta on paljon asioita jotka täytyy saada hoidettua ja varmistettua ennen kuin tiedän mitä teemme. Haaste Prahassa olisi kova, mutta valtavan mielenkiintoinen, ja kenties ainutlaatuinen. Mahdollisuus Prahassa aloittamiseen on noin fifty-sixty, aika näyttää.

Mahdollisille äänestäjilleni minun täytyy luvata se, että yritän tehdä päätökseni ennen kunnallisvaaleja, ja tiedotan siitä vähintään tässä blogissani. Eihän Kokoomukselle annettu ääni koskaan hukkaan mene vaikka Prahaan muuttaisimmekin. :)

Ei kommentteja: