lauantai 17. heinäkuuta 2010

BREST - U23

Valko-Venäjä kutsuu jälleen maanantai-iltana. Duklan bussi starttaa illalla klo 21:00 ja matka kestänee n. 20 tuntia. Pidimme viikon leiriä Racicessa todella helteisissä olosuhteissa. Aloitimme harjoitukset 6:00-6:30 jotta edes päivän pääharjoitus saataisiin vetää kohtuullisessa lämpötilassa. Uni jäi kuumuuden takia hieman vähiin ja lyhensimme myös iltapäiväharjoituksia, sillä Racicessa oli todella kuuma, yötäpäivää.

Joukkueeni Racicessa ja Brestisssä on jo aiemmista blogeista tuttu M4x ja LM2x, Petr Cabla ja Adam Kapa. LM2x on ollut käsissäni nyt 10 päivää. Viimeistelyharjoitukset sujuivat hyvin, ensimmäistä kertaa M4x pystyi selvään rytminmuutokseen kun päivän pätkissä harjoittelimme loppukiriä. Vauhti heittämällä 1:27:stä 1:21...Selvää kehitystä! Aiemmin rytminvaihdos kyllä tapahtui, mutta vauhti ei muuttunut mihinkään.

U23 kisoissa on pariaironelosia 19 ja kevyitä pariairokaksikkoja 21, joten tekemistä riittää! Pariaironelosessa kovimmat venekunnat lienevät Kroatia, joka on voittanut kaikki starttinsa tänä vuonna, Saksa ja Ukraina. Finaalipaikka vaatii meiltä hyvää onnistumista. Kevyessä pariarokaksikossa minulla ei ole selvää käsitystä kilpailijoiden vauhdista, se, että Cable-Kapa ylsi semifinaaleihin Münchenissä puoltaisi sitä että saumaa on finaaliin saakka, pian näemme.

Ei kommentteja: